קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה

קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגלאן. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך טורטיות קמח, מיץ לימון, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו מיני קסדיות סלמון מעושן, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים בצל פרוס בקערה של קרח ומים קרים 15 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בעוד בצל סופג, מערבבים יחד גבינות, עירית, גרידה ופלפל בקערה עם מרית גומי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים על 1 1/2 כפות תערובת גבינה באופן שווה על כל אחד 2 טורטיות (לשמור טורטיות שנותר מכוסה בניילון נצמד). Top 1 טורטייה עם שכבה אפילו של סלמון, כיסוי גבינת שמנת לחלוטין, ולאחר מכן העליון עם טורטייה אחרת, בצד גבינה למטה. הפוך 5 יותר quesadillas באותו אופן, ואז מחסנית על צלחת וצינה, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לחום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חצי, בור, ו לקלף אבוקדו, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/8 אינץ ' עבה. מברשת קלה פרוסות אבוקדו עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
5
חום מחומם על חום גבוה עד חם מאוד, ואז להפחית את החום עד בינוני. מברשת קלה 2 quesadillas משני הצדדים עם קצת שמן, ואז טוסט על מחבת (1 בכל פעם במידת הצורך) עד תת הם זהובים עם כמה כתמים מושחרים, על 1 דקה. הפוך quesadillas מעל עם מרית וטוסט עד תת הם זהובים עם כמה כתמים מושחרים, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה, הסדרת שכבה 1, ולכסות בנייר כסף כדי לשמור על חם. טוסט הנותרים quesadillas באותו אופן, באמצעות תבנית אפייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
חום שנותר שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עגבניות, ערבוב מדי פעם תיבול עם מלח ופלפל, עד רק מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים קסדיות לצלחות, ואז עם בצל, אבוקדו, עגבניות וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.