קסולה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, תבשיל נקניק מעושן, ו תבשיל כבש ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ואז לנקז. מקל את כל שיני לתוך חצאי הבצל; להוסיף לסיר יחד עם גזר, סלרי ופנצ ' טה. לעטוף את הקורנית, פטרוזיליה ועלי דפנה בחתיכה של גזה, לקשור עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר; לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 כוסות שיני שום
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
נסטלו את הנקניק בשעועית; מוסיפים מים לכיסוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
5
מוסיף את ראשי השום, לחתוך בצד למטה. מכסים ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, הפיכת הנקניק באמצע, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
בינתיים, להפוך את הבשר: לזרוק את הטלה בקערה עם הסוכר, אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, קאיין, 1 כף כל שמן זית ומלח, ו 1 כפית פלפל שחור.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חותכים את סיבוב של נייר קלף ולשים ישירות על פני השטח של הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות עם המכסה ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות. (להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה.)
הוסף מספיק של שעועית בישול נוזלי כדי לכסות, במידת הצורך.
19
שים את התנור ההולנדי על חום בינוני-נמוך ולהביא את התערובת לרתיחה, חשופה, כ 40 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים גסים. לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
מים נוספים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
1 קילו שוקי עוף
למסיבות
20
מפזרים על קסולה, להעביר לתנור ואופים עד חום זהוב, על 1 שעה, 30 דקות.