קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות49
מגזין

קסולה עם נקניק

קסולה עם נקניק
קסולה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, תבשיל נקניק מעושן, ו תבשיל כבש ונקניקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השעועית בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ואז לנקז. מקל את כל שיני לתוך חצאי הבצל; להוסיף לסיר יחד עם גזר, סלרי ופנצ ' טה. לעטוף את הקורנית, פטרוזיליה ועלי דפנה בחתיכה של גזה, לקשור עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר; לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
נסטלו את הנקניק בשעועית; מוסיפים מים לכיסוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
5
מוסיף את ראשי השום, לחתוך בצד למטה. מכסים ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, הפיכת הנקניק באמצע, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
בינתיים, להפוך את הבשר: לזרוק את הטלה בקערה עם הסוכר, אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, קאיין, 1 כף כל שמן זית ומלח, ו 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
חום 1 כף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את הטלה עד השחמה, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מוסיף את pancetta לסיר; לבשל, ערבוב, עד השומן הופך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד מוזהב קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
10
מוסיפים את העגבניות, היין, רסק עגבניות, פורסיני וגלידת תפוז, ואז מחזירים את הטלה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חותכים את סיבוב של נייר קלף ולשים ישירות על פני השטח של הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות עם המכסה ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות. (להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
12
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולקרר לילה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
13
תרפרף כל שומן מתערובות השעועית והטלה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
14
הסר את הנקניקיות וראשי השום מהשעועית. חותכים את הנקניק לחתיכות ולסחוט את שיני השום מעורם; להפריש. זרוק את שקיק עשב, גזר, חצאי סלרי ובצל מן השעועית. תשליך את גרידת התפוז מהכבש.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
15
באמצעות כפית מחוררת, להעביר כמחצית השעועית לתנור הולנדי גדול העליון עם כבש (רק שעועית כבש, לא הנוזל).
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
16
מוסיפים את הנקניק הפרוס ואת שיני השום, ואז את השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
17
יוצקים את כל הנוזל מתערובת הכבש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
18
הוסף מספיק של שעועית בישול נוזלי כדי לכסות, במידת הצורך.
19
שים את התנור ההולנדי על חום בינוני-נמוך ולהביא את התערובת לרתיחה, חשופה, כ 40 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים גסים. לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
למסיבותלמסיבות
20
מפזרים על קסולה, להעביר לתנור ואופים עד חום זהוב, על 1 שעה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
21
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
22
צילום: Con Poulos

מרכיבים

33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1קילוגרםרגל נטולת עצמות של כבש או כתף חזיר, גזוז וחתוך לקוביות 1 1/2 אינץרגל נטולת עצמות של כבש או כתף חזיר, גזוז וחתוך לקוביות 1 1/2 אינץ397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקותעגבניות סן מרזאנו שלמות, מרוסקות4גזר, חצייה חצויהגזר, חצייה חצויה0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2ביוןסלרי, חצייה חצויהסלרי, חצייה חצויה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית צפונית גדולה מיובשת, הרים ושטףשעועית צפונית גדולה מיובשת, הרים ושטף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 אונקיה (על פטריות פורצ'יני מיובשות, שטוף1/2 אונקיה (על פטריות פורצ'יני מיובשות, שטוף3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2עץשום (unpeeled), העליון 1/2 אינץ trimmedשום (unpeeled), העליון 1/2 אינץ trimmed4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, נדקר במזלגנקניק איטלקי מתוק, נדקר במזלג10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ1גדולבצל, חצויבצל, חצוי1רצועה רחבה כתום גרידהרצועה רחבה כתום גרידה11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, חתוך לקוביותpancetta, חתוך לקוביות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, חתוך לקוביותpancetta, חתוך לקוביות3sprigsכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם שאור בן שלוש קוביותלחם שאור בן שלוש קוביות2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה