תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חומוס וקערה ברוקולי עם רוטב טחינה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. אם יש לכם קינואה, שום, טחינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו Cheesy Sweet Potato & Chickpea Bowl With Lemon Tahini Sauce, קערת חומוס ברוקולי עם רוטב טריאקי תוצרת בית, ו Herbed Chickpea-ברוקולי סלט עם טחינה לימון רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול ולא מקל.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים, כ 5 דקות. (
מוסיפים את השום ואת זרעי הכמון ומבשלים 1-2 דקות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיף את החומוס, מים, פפריקה, וכמון. מערבבים היטב, לכסות, ומבשלים על נמוך, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10-15 דקות. (רוב הנוזל יתאדה,אבל אם הם מתייבשים מדי, מוסיפים מים על ידי כף.) בדוק תיבול ולהוסיף מלח לפי הטעם. בעוד החומוס מתבשל, קיטור ברוקולי וגזר במשך כ 5 דקות, עד רך אבל עדיין בצבע בהיר. להרכיב את הקערה עם תבואה על הקרקעית חומוס וירקות על גבי. מערבבים או מערבבים את הרוטב, מוסיפים מים אם הוא עבה מדי, ומטפטף על כל.