ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר ברביקיו בגריל תוך שעה ו-15 דקות בערך . מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם קטשופ, טרגון, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 44% . נסו קציץ בשר בגריל ברביקיו , קציץ בשר ברביקיו וקציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מראש גריל חיצוני לחום בינוני, ומגרדים את הסורגים נקיים. רססו סורגים בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
2
מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון, בשר חזיר טחון, פירורי לחם, בצל, ביצה, רוטב ווסטרשייר, שום, טרגון, מלח ים ופלפל שחור. מחלקים את התערובת לשניים, ויוצרים 2 כיכרות, כל אחת בקוטר של כ-4 ס"מ ואורך 6 ס"מ. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הברביקיו עם הקטשופ עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים כל קציץ בשר ישירות על משטחי הגריל המוכנים, ואז מורחים כל אחד בכ-3 כפות של תערובת רוטב ברביקיו; גריל עד שהכיכרות מגיעות לטמפרטורה פנימית של לפחות 160 מעלות F (73 מעלות צלזיוס), כשעה.