תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר מרוקאי עם רוטב דבש לימון וקישואים קוסקוס. מנה אחת מכילה 1043 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קישואים, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף מרוקאי עם קוסקוס לימון, מרק גזר מרוקאי עם יוגורט דבש לימון, ו סלט קוסקוס עם קישואים, לימון וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מוסיפים את הבשר, 1 בצל קטן, מגורד על פומפיה תיבת או עם פומפיה כף יד שטוחה, ישירות על קערת ערבוב.
להוסיף 2 שיני שום קצוץ דק, panko, על 2 כפות של שמן זית כתית, הביצה, גרידה ומיץ של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס סוכר לבן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים לשלב.
5
מוסיפים את הזיתים, התבלינים, קומץ פטרוזיליה וקומץ נענע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
שילוב טוב. טופס את התערובת לתוך 4 לחמניות בודדות ואופים על תבנית גיליון מצופה קלף עד חום זהוב, על 35 עד 40 דקות. כיכרות הבשר עשויות להתבצע מראש ומאוחסנות; לחמם ברוטב מחבת.
מחממים סיר רדוד בינוני על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות חמאה להמס, ולאחר מכן מוסיפים את השום הנותר, ומשלבים. מערבבים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
הוסף 1 1/2 כוסות מלאי למחבת ולהביא את התערובת לבועה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף 1 1/2 כוסות של קוסקוס וקומץ הנותרים של מנטה קצוץ. תכבה את החימום ותכסה את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז להתפיח עם מזלג.
11
בינתיים, חום 2 כפות חמאה למחבת בינונית מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
לטאטא את הקמח לתוך חמאה מומסת, ולאחר מכן להוסיף את רוטב ווסטרשייר הנותרים 1 כוס של ציר עוף, גרידת לימון הנותרים ומיץ, 1/4 כוס דבש, ומלח ופלפל, לפי הטעם. תחליקי את כיכרות הבשר לרוטב. (אם כיכרות הבשר קרות, אוהל עם לסכל לחמם בעדינות ברוטב רותח נמוך. לאחר כיכרות הבשר חמות, להעביר אותם צלחת הגשה ולהעלות את החום גבוה. ברגע שהרוטב הופך syrupy לאחר 1 עד 2 דקות, לטפטף אותו על בשר ומגישים עם קוסקוס לצד.