קציץ בשר צ'יזבורגר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין קציץ בשר צ'יזבורגר בבית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 522 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציץ בשר צ'יזבורגר, קציץ בשר צ'יזבורגר, ו קציץ בשר צ'יזבורגר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו את הבקר, פירורי הלחם, הבצל, הביצים, המלח והפלפל, וערבבו היטב. טפחו את תערובת הבשר למלבן בגודל 14 על 18 אינץ ' על פיסת נייר שעווה.
מורחים גבינה על הבשר ומשאירים גבול של 3/4 אינץ ' סביב הקצוות.
מגלגלים ג ' לי רול אופנה כדי לסגור את המילוי וליצור כיכר שבשבת. לחץ על בשר בקר בשני הקצוות כדי לסגור את הגבינה.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קציץ בשר בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. מרוס קברנה סוביניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 129 דולר לבקבוק.
![מרוס קברנה סוביניון]()
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו