מתכון קציץ בשר Cajun בדרך שלי ו Prudhomme של יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 4 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כרובית Cajun של פרודום ברוטב שום, קציץ בשר הודו קייג'ון, ו קציץ בשר קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את החומרים לערבב תיבול ולהניח בצד.ממיסים את החמאה או שמן זית בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, סלרי, פלפלים, בצל ירוק, שום, טבסקו, רוטב ווסטרשייר ותערובת תיבול.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.