קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר Cajun בדרך שלי ופרודום של

קציץ בשר Cajun בדרך שלי ופרודום של
מתכון קציץ בשר Cajun בדרך שלי ו Prudhomme של יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 4 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כרובית Cajun של פרודום ברוטב שום, קציץ בשר הודו קייג'ון, ו קציץ בשר קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את החומרים לערבב תיבול ולהניח בצד.ממיסים את החמאה או שמן זית בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, סלרי, פלפלים, בצל ירוק, שום, טבסקו, רוטב ווסטרשייר ותערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
רוטב טבסקורוטב טבסקו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מטגנים את התערובת באמצעות חום בינוני עד בינוני גבוה עד שהוא מתחיל דבק, על 6-8 דקות. לגרד מדי פעם ולתת את התערובת בראון בקלילות.
4
מוסיפים את החלב והקטשופ המאודים. המשך לבשל במשך כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם ולהסיר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
5
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר עבור קל handling.In קערה גדולה, לשלב את תערובת ירקות מקורר עם בשר בקר טחון, ביצים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים היטב במשך 8 דקות באמצעות תנועה מעגלית.
7
מניחים את תערובת קציץ הבשר על תבנית אפייה 13 x 9 אינץ ungreased. לעצב את התערובת לתוך כיכר כי הוא כ 3 1/2-4 אינץ 'גבוה ו 5 אינץ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מורחים את חצי הרוטב על כל קציץ הבשר ואופים במשך 25 דקות.העלה את החום ל400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מורחים את הרוטב שנותר על קציץ הבשר וממשיכים לאפות עוד 35 עד 40 דקות.לאחר שיצא מהתנור, לתת את שאר קציץ הבשר במשך 5-10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.