קציץ הבשר המפואר של מאק
כיכר הבשר המפוארת של מאק לוקחת כשעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 30 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 448 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מתובלים, פלפל, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מממ-ממ-קציץ בשר מפואר של אמא , מימוזות מפוארות לשניים ועוגת גזר מפוארת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מטגנים בצל ושום עד שהבצל שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים פלפל ירוק לתערובת הבצל ומטגנים עד שהפלפל מתרכך, כ-3 דקות נוספות.
מערבבים סינטה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה בידיים; מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים בצורה רופפת.
מערבבים ביצה לתוך תערובת סינטה; הוסף שיבולת שועל אם התערובת רטובה מדי.
מעבירים את תערובת הסינטה לתבנית האפייה המוכנה ויוצרים כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
מקציפים קטשופ, סוכר, דבש ורוטב חריף יחד בקערה; להבריש מעל כיכר בשר. ממשיכים לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז, כ-40 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.