תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל ורוניקה של קציץ בשר צמחוני עם רוטב צ'קה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, עלי בזיליקום, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ספגטי ברוטב צ'קה, קציץ בשר צמחוני, ו קציץ בשר צמחוני. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את עגבניות שרי, בצל ירוק, שום, בזיליקום, ושמן במעבד. דופק את העגבניות עד שהם קצוצים בגסות, נזהר לא פירה. תניח בצד. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
מניחים את העדשים בסיר גדול של מים קרים. מביאים את המים רק לרתיחה על חום גבוה. בזהירות לנקז את המים הרותחים ולשטוף את העדשים. בינתיים, בסיר גדול כבד מעל חום בינוני, להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את האורז ומחזירים את הנוזל לרתיחה. להקטין את החום נמוך, לכסות את האורז, בעדינות ומבלי לערבב במשך 10 דקות. מערבבים את העדשים, בצל, גזר וסלרי. מכסים וממשיכים לבשל בלי לערבב עד שהאורז והעדשים רכים והנוזל נספג, כ-30 דקות יותר. כבה את החימום.