קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

קציץ הודו הקל ביותר

קציץ הודו הקל ביותר
קציץ ההודו הקל ביותר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 446 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ביצים, מים מאוד, תערובת מלית לחם מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הודו קלוי קל ביותר, עוגת סיר "תוצרת בית" הקלה ביותר (או טורקיה) אי פעם!, ו תרנגול ההודו הקל, ללא מהומה..

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 5 3 / 4x11-מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, לערבב את המילוי עם מים חמים, ולתת את התערובת לעמוד במשך 2 דקות כדי להשרות את פירורי הלחם. בקערה אחרת, מערבבים את טורקיה הקרקע עם ביצים מוכות, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים לתוך המילוי עד משולב היטב. כפית את תערובת כיכר לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.