קציץ פירות מתובל
אם יש לך קמח חזק, דובדבן glacé, תאנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: קציץ תפוחים מתובל, קציץ אגוזים מתובל, ו כיכר תה מלונית מתובלת.
הוראות
משרים את הפירות היבשים במיץ תפוזים כ -30 דקות, ואז מסננים, שומרים את המיץ.
שים את הקמח, שמרים, סוכר גלגלית ומלח 1 כפית לתוך קערה גדולה ערבוב עם התבלינים פירות ספוג ומערבבים היטב. הפוך באר במרכז ושופכים את החלב החם, מיץ תפוזים שמורות, הביצה המוכה והחמאה המומסת.
מערבבים הכל יחד כדי ליצור בצק להתחיל עם כף עץ ולסיים עם הידיים. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר מים חמים; אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
ללוש בקערה או על משטח מקומח עד שהבצק הופך חלק וקפיצי.
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים באופן רופף במגבת תה נקייה ולחה. השאירו במקום חם לעלות עד בערך הוכפל בגודל זה ייקח בערך 1 hr תלוי כמה חם החדר.
לדפוק את הבצק בחזרה על ידי לישה במשך כמה שניות. אבק 2 x 2lb כיכר טינס עם קמח. חצי מהבצק. השתמש קצת קמח כדי לעזור לך לעצב כל חצי לתוך אליפסה חלקה, ואז פופ אותם לתוך פחיות. מכסים את שניהם באופן רופף עם מגבת תה נקייה ולחה ועוזבים כדי להוכיח במקום חם במשך כ 20 דקות. בינתיים, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
אופים במשך 20 דקות, ואז להתקרר בקופסאות לפני היציאה ופריסת.