קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

קציץ פירות מתובל

קציץ פירות מתובל
אם יש לך קמח חזק, דובדבן glacé, תאנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: קציץ תפוחים מתובל, קציץ אגוזים מתובל, ו כיכר תה מלונית מתובלת.

הוראות

1
משרים את הפירות היבשים במיץ תפוזים כ -30 דקות, ואז מסננים, שומרים את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שים את הקמח, שמרים, סוכר גלגלית ומלח 1 כפית לתוך קערה גדולה ערבוב עם התבלינים פירות ספוג ומערבבים היטב. הפוך באר במרכז ושופכים את החלב החם, מיץ תפוזים שמורות, הביצה המוכה והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים הכל יחד כדי ליצור בצק להתחיל עם כף עץ ולסיים עם הידיים. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר מים חמים; אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
ללוש בקערה או על משטח מקומח עד שהבצק הופך חלק וקפיצי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים באופן רופף במגבת תה נקייה ולחה. השאירו במקום חם לעלות עד בערך הוכפל בגודל זה ייקח בערך 1 hr תלוי כמה חם החדר.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לדפוק את הבצק בחזרה על ידי לישה במשך כמה שניות. אבק 2 x 2lb כיכר טינס עם קמח. חצי מהבצק. השתמש קצת קמח כדי לעזור לך לעצב כל חצי לתוך אליפסה חלקה, ואז פופ אותם לתוך פחיות. מכסים את שניהם באופן רופף עם מגבת תה נקייה ולחה ועוזבים כדי להוכיח במקום חם במשך כ 20 דקות. בינתיים, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים במשך 20 דקות, ואז להתקרר בקופסאות לפני היציאה ופריסת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)