קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קציצות סלמון חריפות

קציצות סלמון חריפות
קציצות סלמון פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 276 קלוריות. אם יש לכם תערובת תיבול חריפה, סלמון, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתערובת התיבול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת דלעת ספייס קרם לחמניות כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו קציצות סלמון חריפות, קציצות סלמון עם מיונז דל שומן מתובל, ו קציצות סלמון אפויות עם מטבל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חמשת המרכיבים הראשונים בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה שלבו את תחליף הביצה, הסלמון, הבצל, הפלפל הירוק, הג ' לפנו, השום ותערובת פירורי 1/2 כוס. מעצבים לשמונה 1/2 אינץ'.- קציצות עבות. מעיל עם תערובת פירורים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים קציצות בשמן במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות וי די רומאי שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -36 דולר לבקבוק.
וי די רומאים שרדונה
וי די רומאים שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.