קציצות עוף עם בצל ירוק שקדים
קציצות עוף עם בצל ירוק שקדים דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, ביצה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אמנון מצופה שקדים עם יין לבן, Brioche ו Pesto Crusted הליבוט עם כובעי פורטובלו, ברוקולי, שומר מוקרם ועגבניות מיובשות Beurre Blanc, ו עוף מצופה שקדים עם אורז בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הבצל הירוק, יין לבן 2 כפות שמנת בסיר על חום בינוני ולהפחית 1/4 כוס נוזלי, 5 עד 6 דקות.
בעוד הרוטב עובד, להכות ביצה ולהגדיר עוף לתוכו.
מערבבים שקדים, פירורי לחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון וטחינה לשלב. מכסים צלחת עם ניילון לעטוף לעשות לניקוי קל לאחר breading ויוצקים תערובת שקדים ולחם פירור על זה.
הסר את העוף מן הביצה ואת המעיל בתערובת פירורי הלחם.
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
חום 3 כפות, 3 סיבובים של המחבת, שמן במחבת nonstick גדול מעל בינוני עד בינוני חום גבוה.
מוסיפים קציצות ומבשלים 3 דקות בכל צד, מעבירים לצלחת ומכסים בנייר כסף ומתחממים בתנור. חזור עם עוף שנותר.
להקציף 2 כפות שמנת לתוך הרוטב, להתיז. מנמיכים את החום על הרוטב לטאטא את החמאה לסיר עד שהוא משולב.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל, לטעמך.
מניחים 2 קציצות על כל צלחת ארוחת ערב וכפית קצת רוטב בלאן beurre למטה על גבי cutlets.