מקרוני ירח קציר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, דלעת סקווש, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. מתכונים דומים: ירח קציר, קציר ירח חלקלק, ו קציר סוכריות על מקל ירח.
הוראות
1
מביאים מים לרתיחה, מתבלים במלח ומבשלים מקרוני לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
מים
מלח
2
מחממים מטגן ומניחים מתלה באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד בסיר רוטב על חום בינוני, בצל מטוגן ושום עד רך, 6 עד 7 דקות ומערבבים את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
בצל
רוטב
טימין
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בצלים מועברים לצד מחבת וממיסים חמאה, מקציפים קמח לחמאה ומשלבים מקציפים דקה אחת ואז מקציפים במלאי ובחלב, רוטב העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים עד לעיבוי, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מוסקט
בצל
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
מלאי
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
5
מערבבים דלעת סקווש וכמה מקפים רוטב חריף. להפחית חום. כשהרוטב מגיע לבועה, מערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקווש
Parmigiano Reggiano
רוטב חריף
רוטב
6
מערבבים את הרוטב ואת המקרוני, מעבירים לתבשיל תבשיל העליון עם צ ' דר צהוב מגורר, פטרוזיליה קצוצה ופפריקה. בראון את המקרוני תחת broiler, 4 עד 5 דקות עד חום תוסס.