קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
אירועיםקיץ
מגזין

קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון

קרואסון שוקולד פודינג לחם עם רוטב גלידה בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד קרואסון עם רוטב גלידה בורבון. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1287 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 88 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג לחם עם רוטב שמנת בורבון, פודינג לחם בורבון עם גלידה ורוטב קרמל, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב תהליך חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים קינמון, וניל, ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
בעוד המעבד פועל סדק 5 ביצים לתוך התערובת. כבה את המיקסר וגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את השמנת והדופק הכבדים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5
חמאה קלה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. לשבור את הקרואסונים לחתיכות 1 אינץ ושכבה במחבת. פזר את הצימוקים ואת שוקולד מריר מגולח על החלק העליון, ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
יוצקים את תערובת הביצים על הקרואסונים; להשרות במשך 8 עד 10 דקות. תצטרך לדחוף קרואסונים חתיכות למטה במהלך הזמן הזה כדי להבטיח אפילו כיסוי על ידי תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מכסים בנייר כסף ואופים עבור 35minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר רדיד ואופים במשך 10 דקות נוספות כדי להשחים את החלק העליון. הפודינג לחם קרואסון נעשה כאשר פודינג מוגדר, אבל עדיין רך. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מגישים עם רוטב גלידת ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גלידהציפוי גלידה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)