קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים וכאב שוקולד

קרואסונים וכאב שוקולד
קרואסונים וכאב שוקולד au יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף תוספות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. אם יש לך מים, סוכר, ביצה לשטוף: ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו קרואסון שוקולד (Pain au Chocolat), Raspberry Pain Au Chocolat (קרואסונים שוקולד פטל), ו PAIN AU CHOCOLAT (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והמים. הפעל את השמרים על ידי ערבוב אותו לתוך הנוזל ומאפשר לו לשבת 5 דקות. התערובת תקבל קצף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים במהירות בינונית עם חיבור הוו לבצק עד שהבצק אלסטי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
4
מעבירים את הבצק לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד, ומוכיחים אותו במשך 1.5 שעות. הבצק יוכפל בגודלו. באמצע ההגהה, לקפל את הבצק deflate, להתאושש, ולהמשיך לאפשר לו הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חותכים את החמאה הקרה לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים אותם בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף עם הרבה overhang. להלום את החמאה שטוחה, לאסוף אותו בחזרה לתוך תלולית, ולדפוק אותו שוב, עד שהוא קר וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מגלגלים את החמאה לתוך גיליון מלבני 10x7 אינץ ' בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
שים את הסדין במקרר.
4
צור את השכבות: על משטח מקומח, לחץ על הבצק לתוך מלבן גדול, לקפל לתוך שלישים, ולאפשר לו הוכחה על הספסל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 21x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מניחים את גיליון החמאה במרכז הבצק. מקפלים את דשי הבצק הארוכים מעל כדי לאטום את החמאה. סובב את הבצק 90 מעלות כך שהקו שבו שני הדשים נפגשים יוצר קו אנכי. בזהירות לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן גדול. מקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב, לעטוף בניילון, ומקררים במשך 30 דקות. חזור על זה עוד פעמיים, ובפעם האחרונה, לעטוף את הבצק בפלסטיק וקריר משוקלל תחת מחבת כבדה לילה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לעצב את הקרואסונים / פאן au chocolat: בזהירות לרדד את הבצק הצונן כך שהוא ביישן של 1/4 אינץ ' עבה, דואג לא ללחוץ על חמאה פריכה, צונן דרך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים מלבן שמודד 21x8 אינץ', ואז לעשות סימנים קטנים כל שלושה סנטימטרים לאורך הקצה העליון של הבצק. לעשות את אותו הדבר בתחתית, אבל להתחיל למדוד 1.5 אינץ ' מהקצה, כך הסימנים העליונים והתחתונים אינם בשורה שווה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
חותכים קווים אלכסוניים בין הסימנים, ויוצרים משולשים. עבור כל משולש, לחתוך .חריץ אינץ ' 5 בבסיס רחב של המשולש ולהפיץ את הבצק בעדינות בנפרד. התחל לגלגל את הקרואסון משני דשי הבצק שנוצרו על ידי החתך, ולהתגלגל עד לנקודה של המשולש. הנקודה צריכה בסופו תחוב מתחת לקרואסון. להביא את שני הקצוות יחד כדי ליצור צורה סהר. לכאב שוקולד au, מלבנים לחתוך של 3x5 אינץ'. הפוך שתי שורות של שוקולד צ ' יפס על כל מלבן. מקפלים קצה אחד של הבצק על השורה הראשונה של הצ 'יפס, ואז מגלגלים את כיס הבצק והצ' יפס שנוצר על הקו השני בעדינות עם כף היד. המשיכו להתגלגל עד שהקצה השני של הבצק תחוב מתחת לכיסי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מניחים בצק בצורת על מגש גיליון קלף מרופד משאיר 3 אינץ ' בכל צד. אפשר לבצק לסיים את ההגהה ב-85 מעלות פרנהייט למשך 45 דקות או עד שהבצק המעוצב הפך קל ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מחממים את התנור ל 450 מעלות. בזהירות לצחצח את הקרואסונים עם שטיפת ביצים, דואג להימנע צחצוח אותו לאורך הצדדים שבו הבצק נחתך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע, ואז להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לאפות במשך 15-20 דקות או עד הקרואסונים הם חום זהוב. אפשר להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה