קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים וכאב שוקולד

קרואסונים וכאב שוקולד
קרואסונים וכאב שוקולד au יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף תוספות. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. אם יש לך מים, סוכר, ביצה לשטוף: ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו קרואסון שוקולד (Pain au Chocolat), Raspberry Pain Au Chocolat (קרואסונים שוקולד פטל), ו PAIN AU CHOCOLAT (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והמים. הפעל את השמרים על ידי ערבוב אותו לתוך הנוזל ומאפשר לו לשבת 5 דקות. התערובת תקבל קצף.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים במהירות בינונית עם חיבור הוו לבצק עד שהבצק אלסטי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מעבירים את הבצק לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד, ומוכיחים אותו במשך 1.5 שעות. הבצק יוכפל בגודלו. באמצע ההגהה, לקפל את הבצק deflate, להתאושש, ולהמשיך לאפשר לו הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
חותכים את החמאה הקרה לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים אותם בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף עם הרבה overhang. להלום את החמאה שטוחה, לאסוף אותו בחזרה לתוך תלולית, ולדפוק אותו שוב, עד שהוא קר וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מגלגלים את החמאה לתוך גיליון מלבני 10x7 אינץ ' בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
שים את הסדין במקרר.
4
צור את השכבות: על משטח מקומח, לחץ על הבצק לתוך מלבן גדול, לקפל לתוך שלישים, ולאפשר לו הוכחה על הספסל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 21x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את גיליון החמאה במרכז הבצק. מקפלים את דשי הבצק הארוכים מעל כדי לאטום את החמאה. סובב את הבצק 90 מעלות כך שהקו שבו שני הדשים נפגשים יוצר קו אנכי. בזהירות לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן גדול. מקפלים את הבצק לשלישים כמו מכתב, לעטוף בניילון, ומקררים במשך 30 דקות. חזור על זה עוד פעמיים, ובפעם האחרונה, לעטוף את הבצק בפלסטיק וקריר משוקלל תחת מחבת כבדה לילה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לעצב את הקרואסונים / פאן au chocolat: בזהירות לרדד את הבצק הצונן כך שהוא ביישן של 1/4 אינץ ' עבה, דואג לא ללחוץ על חמאה פריכה, צונן דרך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים מלבן שמודד 21x8 אינץ', ואז לעשות סימנים קטנים כל שלושה סנטימטרים לאורך הקצה העליון של הבצק. לעשות את אותו הדבר בתחתית, אבל להתחיל למדוד 1.5 אינץ ' מהקצה, כך הסימנים העליונים והתחתונים אינם בשורה שווה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
חותכים קווים אלכסוניים בין הסימנים, ויוצרים משולשים. עבור כל משולש, לחתוך .חריץ אינץ ' 5 בבסיס רחב של המשולש ולהפיץ את הבצק בעדינות בנפרד. התחל לגלגל את הקרואסון משני דשי הבצק שנוצרו על ידי החתך, ולהתגלגל עד לנקודה של המשולש. הנקודה צריכה בסופו תחוב מתחת לקרואסון. להביא את שני הקצוות יחד כדי ליצור צורה סהר. לכאב שוקולד au, מלבנים לחתוך של 3x5 אינץ'. הפוך שתי שורות של שוקולד צ ' יפס על כל מלבן. מקפלים קצה אחד של הבצק על השורה הראשונה של הצ 'יפס, ואז מגלגלים את כיס הבצק והצ' יפס שנוצר על הקו השני בעדינות עם כף היד. המשיכו להתגלגל עד שהקצה השני של הבצק תחוב מתחת לכיסי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים בצק בצורת על מגש גיליון קלף מרופד משאיר 3 אינץ ' בכל צד. אפשר לבצק לסיים את ההגהה ב-85 מעלות פרנהייט למשך 45 דקות או עד שהבצק המעוצב הפך קל ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מחממים את התנור ל 450 מעלות. בזהירות לצחצח את הקרואסונים עם שטיפת ביצים, דואג להימנע צחצוח אותו לאורך הצדדים שבו הבצק נחתך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע, ואז להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לאפות במשך 15-20 דקות או עד הקרואסונים הם חום זהוב. אפשר להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן