קרודיט עם שמן זית חדור ובלסמי
קרודיט עם שמן זית חדור ובלסמי נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות והרימו עלי טימין, חומץ בלסמי, פתיתי פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו שמן זית עוף צנוניות צנוניות עם פסטו הדר, גבינת עיזים בשמן זית חדור, ו שמני זית חדורי עשבי תיבול: צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים גס ומערבבים יחד את הרוזמרין, הטימין, השום והאנשובי, אם משתמשים.
מפזרים פנימה את המלח ומועכים לעיסה מעט שמנמנה בעזרת החלק השטוח של הסכין.
מניחים בסיר קטן עם שמן הזית ומחממים על אש נמוכה עד שהם ריחניים ורוחשים, כ -15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מחממים את החומץ, הסוכר, פתיתי הפלפל והזסטות בסיר קטן אחר על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד להמסת הסוכר והחומץ מהביל, 15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מעבירים את השמן והחומץ למנות הגשה קטנות נפרדות ומגישים עם ירקות שונים לטבילה.