קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קרוסטטה של פירות קיץ

קרוסטטה של פירות קיץ
קיץ פירות קרוסטטן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 606 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מי קרח, אוכמניות, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קרוסטטה של פירות קיץ (אינה גרטן), קיץ שזיף קרוסטטה, ו אפרסק קיץ וקרוסטטה של ריבס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. דופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החמאה וזורקים במהירות (ובזהירות!) עם האצבעות שלך כדי מעיל כל קוביית חמאה עם הקמח. דופק 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל אפונה. כשהמנוע פועל, הוסף את מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. המשך ללחוץ על כפתור הדופק כדי לשלב, אך עצור את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק לקרש מקומח היטב, מרדדים אותו לכדור, חוצים לשניים ויוצרים ל -2 דיסקים שטוחים. לעטוף את הדיסקים פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. אם אתה רק צריך 1 דיסק של בצק הדיסק השני של בצק יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מרדדים את המאפה לעיגול בגודל 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מעבירים אותו לסדין האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
למאפה (מכין 2 קרוסטטות) .
8
חותכים את האפרסקים והשזיפים בפלחים ומניחים אותם בקערה עם האוכמניות. זורקים אותם עם 1 כף מהקמח, 1 כף מהסוכר, גרידת התפוז ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מניחים את הפירות המעורבים על עיגול הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואיםחבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
שלב את 1/4 כוס הקמח, 1/4 כוס הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12
יוצקים לקערה ומשפשפים אותה באצבעותיך עד שהיא מתחילה להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מפזרים באופן שווה על הפרי. מקפלים בעדינות את גבול המאפה מעל הפרי, מקפלים אותו ליצירת קצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
14
אופים את הקרוסטטה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהקרום מזהיב והפרי רך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הניחו לקרוסטטה להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמשו ב -2 מרית גדולה כדי להעביר אותה לרשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.