קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר מגובש

קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר מגובש
צריך קינוח צמחוני? קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר גבישי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאי תפוחים עם קרום ג'ינג'ר מגובש, תפוח פריך עם ג'ינג'ר מגובש, ו תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
הוסף 3 כפות מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים תפוחים, 3 כפות סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, ומיץ לימון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מרדדים בצק על גיליון גדול של נייר קלף עד 14 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברת קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה. מסדרים 3/4 של תערובת תפוח במרכז הבצק, עולה רק מעט, ויוצרים מעגל בקוטר 8 אינץ 'ומשאיר גבול רגיל 3 אינץ'. חופפים הנותרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על גבי שכבת אפל. מקפלים קצה רגיל של קרום על תפוחים, משאיר תפוחים חשופים במרכז. בעדינות לקפל ולצבוט קצה הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מפזרים תפוחים עם 1 כף סוכר, ואז נקודה תפוחים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מברשת קרום עם חלב ומפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מברשת תפוחים עם שימורי משמש חמים. מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. תחליק סכין ארוכה מתחת לקרוסטטה כדי להשתחרר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 425°f תנור 5 דקות לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים חם עם גלידת וניל או מוקצף מוקצף, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים