קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קרוסטיני גבינת תאנה ועז

קרוסטיני גבינת תאנה ועז
Crostini גבינת תאנה ועז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. לך לחנות ותביא שמן זית, שאלוט, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Crostini Fig & גבינת עיזים (GF) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל שאלוט, זרעי טימין, עלה דפנה בחמאה 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלות הוא התרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים תאנים מיובשות, פורט, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד התאנים רכות, על 10 דקות. אם יש עדיין נוזל בסיר, להסיר את המכסה ומבשלים, ערבוב, עד רוב הנוזל הוא התאדה, 3 עד 4 דקות יותר. להשליך עלה דפנה וזרעי קורנית ולהעביר ריבה לקערה. מגניב, ואז מערבבים טימין טחון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חצי כל בגט פרוסת באלכסון, ולאחר מכן לארגן על תבנית אפייה מברשת צמרות קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד קלוי קלוי, כ 7 דקות. מגניב על תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מורחים כל טוסט עם 1 כפית ריבה תאנה העליון עם כ 1 1/2 כפיות גבינת עיזים ו 2 חתיכות תאנה טרי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ריבת תאנהריבת תאנה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1
* ריבה תאנה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * טוסטים ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תאנהריבת תאנה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.