קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי

קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? קרוסטיני מעורב: Crostini Misti יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, portobellos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני זית מעורב, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו עגבניות מעורבות סלסה קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים במשך 5 דקות, עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
4
מוסיף את הפלפלים האדומים, קורנית, אורגנו ו לטגן על חום גבוה במשך חמש דקות יותר, עד הפלפלים והבצל הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
אורגנואורגנו
פלפליםפלפלים
בצלבצל
טימיןטימין
5
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. באותו מחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את cavolo nero ואת פתיתי הפלפל ומבשלים עד נבול ורך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinatoכרוב Lacinato
פלפלפלפל
7
הסר את המחבת מהחום, מניחים את תערובת הכרוב לתוך קערה, מערבבים חתיכות פרושוטו, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מניחים את הפטריות על מגש גיליון טפטוף עם 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, מניחים בתנור וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. קוצצים את הפטריות לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים לקערה עם המיצים שפלטו במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
10
מוסיפים את המרווה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
11
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם רכים מאוד שקוף, על 8 או 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
13
הסר מהחום ולאפשר להתקרר בקערה. לקרוע את עלי המנטה ביד ולהוסיף כרישה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מנטהמנטה
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מסננים את השעועית הספוגה ומבשלים, מכוסים במים מתוקים, מעל חום גבוה עד שהשעועית רכה מאוד אך לא ספוג מים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
15
מסננים את השעועית, מאפשרים להם להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, דואג לא "שוט" אותם יותר מדי. מערבבים את השום הטחון, רוזמרין, חומץ בלסמי, ושמן זית 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד שמן במידת הצורך כדי ליצור מרקם חלק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום טחוןשום טחון
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
16
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גרילגריל
17
גריל או לחם טוסט במשך 2 דקות, עד השחמה המשרד. לטעום כל אחד מתערובות לתיבול ולהרטיב כל זה עשוי להיות יבש עם קצת שמן זית כתית מעולה וסחיטה של לימון. מעל כל חתיכת טוסט עם כף גדושה של כל אחד מתערובות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
טוסטטוסט
תיבולתיבול
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית קנליני יבשה, ספוג לילה במים כדי לכסותשעועית קנליני יבשה, ספוג לילה במים כדי לכסות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי רוזמרין טריים, קצוצים דקעלי רוזמרין טריים, קצוצים דק1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טרייםעלי טימין טריים2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1עץcavolo nero או כרוב, גבעולים הוסרו וקצוץ גסcavolo nero או כרוב, גבעולים הוסרו וקצוץ גס2כרישה, ניקה לחתוך לטבעות עבות 1/4 אינץכרישה, ניקה לחתוך לטבעות עבות 1/4 אינץ1קבוצותמנטה, עלים בלבדמנטה, עלים בלבד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה, בתוספת 4 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 4 כפותשמן זית כתית מעולה, בתוספת 4 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 2 כפות, בתוספת 4 כפות1אוראו ממולאים כפוליםעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'porcinis או portobellos, גבעולים הוסרוporcinis או portobellos, גבעולים הוסרו113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'prosciutto, לחתוך לקוביות 1/4 אינץprosciutto, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2פלפלים אדומים, cored וזרע, וקצוץ לקוביות 1/2 אינץפלפלים אדומים, cored וזרע, וקצוץ לקוביות 1/2 אינץ1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף4עלי מרווה, לחתוך לתוך shifponadeעלי מרווה, לחתוך לתוך shifponade12שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1כיכרStirato איטלקי, או באגט, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ', על הטיהStirato איטלקי, או באגט, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ', על הטיה