לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 144 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, מרק עוף, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה סביב 50 דקות. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 27%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו פלפל-קרום חזיר עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי רוח של פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו קפה בלסמי קרוש משך פילה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות בנייר כסף.
בצלחת רדודה נפרדת, היכו קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. לחפור אותם בתערובת פקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מורחים גבינת שמנת
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גרעיני חמניות נוספים
7
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקד חזיר מעל הארוגולה. כף על 1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
9
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
בקערה קטנה משלבים את התירס ואת מרק העוף, תוך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לשלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
13
הסר מהחום, ולתת מגניב. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.