קרוקטס ספרדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Croquetas ספרדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, פירורי לחם, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-8 דקות. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו Croquetas de Jamon (Croquettes חזיר ספרדי), Manchego ו-Ham Croquetas, ו Croquetas de pollo (מתכונים דומים).
הוראות
בברזל יצוק או במחבת תחתית כבדה חום 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, כחמש דקות.
להוסיף 2 כפות ערמות של קמח מחיטה מלאה כל הזמן ערבוב עד השחמה.
מוסיפים 1/2-3/4 כוס חלב מלא ומערבבים ברציפות עד שהרוטב התעבה וצמצם.
הוסף עוד 1/2-3/4 כוס חלב מלא, קמצוץ אגוז מוסקט טחון ו 1 כפית מלח ים. המשך לערבב ולהוסיף 2 כוסות של בשר מגורר או דגים. אתה עושה רוטב בשמל עבה אשר פשוט אומר חלב מעובה עם קמח וחמאה. זה צריך להיות עבה מספיק כי הרוטב בקלות מתרחק מתחתית המחבת. זה מאוד חשוב כמו שאנחנו הולכים להיות דפוס רוטב בשמל לעשות croquetas שלנו.לאחר שהתערובת התעבה, מניחים בקערה ומקררים לפחות 3 שעות או רצוי בין לילה.לאחר התערובת נח וקירר לגלגל צורת גליל עם הידיים. טיפ: אם התערובת נדבקת לידיים שלך, לצנן אותם במים.
מגלגלים את הגליל בביצים ואז בפירורי הלחם. להפריש ולחזור עם התערובת הנותרת. בשלב זה אתה יכול להקפיא את croquetas על גיליון עוגיות או אפיית אבן ומטגנים אותם מאוחר יותר.מטגנים את הקרוקטות בשמן זית כתית מעולה עד להשחמה מכל הצדדים. בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.