קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

קרוקט כרובית עם איולי פפדו

קרוקט כרובית עם איולי פפדו
קרוקט כרובית עם איולי פפדו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח, פרחי כרובית, מלח ופלפל טרי סדוק, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. קרוקט כרובית, קרוקט כרובית, ו קרוקט כרובית ונקניק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת הקרוקטים: בסיר גדול על אש נמוכה מוסיפים את החלב וקורט מלח גדול. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוציאים את הכרובית מהסיר, מניחים בקערה ומייבשים במגבת. זורקים את הכרובית עם 2 כפות חמאה ומכניסים למעבד מזון. דופק 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
תנו לתערובת להתקרר מעט והוסיפו 1 ביצה, פרמזן, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם, ודופק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוציאים לקערה גדולה, ואז מוסיפים 1 כוס מפירורי הלחם ומערבבים. צריכים להיות מספיק פירורי לחם כדי להחזיק את התערובת יחד כדי ליצור כדורים. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד מעט פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את שמן הירקות ל -350 מעלות צלזיוס בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
יוצרים את התערובת לכדורים עגולים בגודל 2 אינץ ' ומניחים בצד על צלחת.
7
מניחים את הקמח, 2 הביצים המוקצפות ואת הפנקו שנותר ל -3 קערות נפרדות ומתבלים כל אחת במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים כל אחת מהקרוקטים בקמח ואז את שטיפת הביצים ואז את הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מכניסים את הקרוקטים לשמן, בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
10
מוציאים את הקרוקטים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. מתבלים במלח ומניחים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
מניחים שום, מיץ לימון, גרידה וחלמונים בבלנדר או במעבד מזון. מערבבים עד לאיחוד החומרים. כשהמכונה פועלת, הסר את המכסה וטפטף לאט את שמן הזית. בשילוב טוב, טועמים לתיבול, מתאימים במידת הצורך, ואז מוסיפים את הפפדואים ודופקים עד שאיולי מנומר איתם, אך לא מעורבב במלואו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוציאים את האיולי לקערת הגשה קטנה ומגישים עם קרוקטי הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.