קרוק מאדאם
קרוק מאדאם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. אם יש לך ביצה, סלט, לחם עבה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 13 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם.
הוראות
מחממים מחבת על חום בינוני ומכניסים תנור נמוך.
שים את הנקניק והגבינה בין פרוסות הלחם ולחץ לאטום, ולאחר מכן להפיץ חצי החמאה בצד החיצוני של הכריך משני הצדדים.
מטגנים במחבת, לחיצה למטה עם פרוסת דגים, במשך 1-2 דקות עד הזהב ואז להעיף ולבשל את הצד השני. תתחמם בתנור. להמס את החמאה שנותרה במחבת ומטגנים ביצה במשך 1-2 דקות עד מבושל. למעלה קרוק עם הביצה ומגישים עם סלט.