קרם ברולה שוקולד מריר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מוקצף, שוקולד מריר, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים חלב בסיר כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס. מערבבים בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
מערבבים היטב חלמון ביצה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins, כוסות פודינג, או מנות אפייה רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הסר ramekins מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מכסים ramekins, ולהירגע לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לנפות 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק לפיד מטבח על 2 אינץ ' מלמעלה של כל פודינג, סוכר חום, נע לפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized. למעלה עם 1 כף קצפת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה