קרם קוקוס טריפל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז תנו הזדמנות ל קוקוס קרם קצת. מנה אחת מכילה 1185 קלוריות, 143 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו שוקולד מריר, מים, ארזו ג'לטין פטל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בראוני מנטה ואוראו פאדג'חם טרייפל עם קצפת גבינת שמנת מנטה, קוקוס שוקולד טריפל, ו טרייפל קוקוס חמוציות.
הוראות
בסיר בינוני יש 2 כוסות מים רותחים.
מניחים ג ' לטין בקערה חסינת חום בינונית או בכוס מדידה גדולה חסינת חום.
יוצקים את המים החמים על הג ' לטין. מערבבים כדי לוודא שהוא מתמוסס.
מוסיפים לג ' לטין 2 כוסות מים קרים.
מניחים את הפטל בתחתית קערת טריפל של 2 ליטר.
יוצקים את הג ' לטין על הפטל ומכניסים למקרר להתייצבות מלאה, כ -4 שעות.
לאחר שהג ' לי מתייצב, משרים את האצבעות בתבנית אפייה עם השרי, ומצפים את שני הצדדים עד שהם רוויים אך עדיין יציבים.
הניחו שורה של אצבעות אצבעות מעל החלק העליון של הג ' לטין. מערבבים את הקוקוס לתוך הפודינג ושכבו אותו מעל האצבעות. מקציפים את השמנת עד שנוקשה ואז מורחים בזהירות על גבי הפודינג. מקשטים עם שבבי שוקולד ודובדבנים.
מגישים מיד או שומרים בקירור עד שמוכן לאכילה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "