קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קרם קוקוס טריפל

קרם קוקוס טריפל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז תנו הזדמנות ל קוקוס קרם קצת. מנה אחת מכילה 1185 קלוריות, 143 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו שוקולד מריר, מים, ארזו ג'לטין פטל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בראוני מנטה ואוראו פאדג'חם טרייפל עם קצפת גבינת שמנת מנטה, קוקוס שוקולד טריפל, ו טרייפל קוקוס חמוציות.

הוראות

1
בסיר בינוני יש 2 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים ג ' לטין בקערה חסינת חום בינונית או בכוס מדידה גדולה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את המים החמים על הג ' לטין. מערבבים כדי לוודא שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים לג ' לטין 2 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים את הפטל בתחתית קערת טריפל של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את הג ' לטין על הפטל ומכניסים למקרר להתייצבות מלאה, כ -4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
לאחר שהג ' לי מתייצב, משרים את האצבעות בתבנית אפייה עם השרי, ומצפים את שני הצדדים עד שהם רוויים אך עדיין יציבים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
הניחו שורה של אצבעות אצבעות מעל החלק העליון של הג ' לטין. מערבבים את הקוקוס לתוך הפודינג ושכבו אותו מעל האצבעות. מקציפים את השמנת עד שנוקשה ואז מורחים בזהירות על גבי הפודינג. מקשטים עם שבבי שוקולד ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
9
מגישים מיד או שומרים בקירור עד שמוכן לאכילה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "