קרמבל תפוחים עם הל-רוטב קרמל וניל
קרמבל תפוחים עם הל - רוטב קרמל וניל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו הל אפל oat להתפורר, Vanillan תפוח פריך עם רוטב קרמל, ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לזרוק את פרוסות התפוחים עם גרידת לימון, מיץ לימון, סוכר, קינמון, ומלח, ולהניח בצד.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים את הקמח, סוכר חום, שיבולת שועל ומלח עם מזלג עד אחיד. בתבנית אפייה, להמס את החמאה במיקרוגל עד כמחצית נמס, 10 עד 15 שניות על גבוה.
יוצקים את החמאה לתערובת הקמח ומשלבים במזלג. השארת החמאה עודף בתבנית האפייה, לסדר את פרוסות התפוח בצלחת. למעלה עם תערובת קמח שיבולת שועל.
אופים עד התפוחים מבושלים דרך והציפוי הוא זהוב, כ 45 דקות.
בסיר בינוני כבד, מערבבים את המים והסוכר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. אפשר לתערובת להרתיח, בלי לערבב. הערה של קוק: מערבולת המחבת, במידת הצורך. מרתיחים עד תערובת הסוכר הוא חום זהוב חיוור, כ 7 דקות. הערה של קוק: לצפות מקרוב; סוכר שורף במהירות.
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים במרץ להוסיף את החמאה והשמנת. התערובת תהיה בועה.
הוסף את זרעי הל ומערבבים לשלב. להחזיר את המחבת לחום ולהביא את התערובת לרתיחה ולאחר מכן להסיר מהחום ולאפשר להתקרר כמה דקות. מערבבים בתמצית הוניל ומסננים את הרוטב לפני טפטוף על הסנדלר.