קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים

קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים
אם יש לך שוקולד חצי מתוק, תמצית vanillan, חלב קוקוס שמן מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים, פעמיים שוקולד ממתקים קשיו ברים, ו ממתקים-ללא גלוטן וטבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, שמן קוקוס, וניל וסוכר קונדיטור.לאחר חלקה, לעבור מרית, ומערבבים קוקוס מגורר אגוזי קשיו קצוצים, עד משולב לחלוטין ולא כתמים יבשים בתערובת להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן קוקוסשמן קוקוס
קשיוקשיו
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר את התמהיל לתוך מחבת מרובעת 8 x 8 אינץ ' משומן קלות, ולהשתמש בתחתית כוס מדידה או שתיית זכוכית ללחוץ למטה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את כל קשיו במרווחים קבועים אפילו קווים במורד המחבת, לחיצה עליהם בעדינות.הזז את המחבת במקפיא לפחות 3 שעות, עד צונן המשרד.כאשר אתה מוכן להירשם ברים שלך, להתיך את השוקולד שבחרת במיקרוגל, ערבוב ביסודיות במרווחים של 30 שניות, עד חלקה.תכינו סחף או פיסת נייר קלף, ולכו להביא את מרכזי הקוקוס הקפואים. חותכים לתוך ברים, ולאחר מכן בזהירות לטבול אותם לתוך השוקולד. כמה פתיתים של קוקוס עשויים לרדת, אבל רק לדוג אותם מתוך הבריכה של שוקולד ולהמשיך.ייתכן שתרצה לאחסן את החלקים במקפיא עד לרגע שאתה מוכן לטבול אותם, אם הם נראים שבירים במיוחד.הקישו על השוקולד העודף, והניחו את הסורגים על סחף או נייר קלף, והניחו להתקרר עד לסט.אחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום לאוויר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף