קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 14 דק.
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קשרי שום

קשרי שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום קשרים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-14 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קשרי שום, קשרי שום, ו קשרי שום.

הוראות

1
אם אתה עושה את הבצק שלך, בצע את השלבים 1-
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
אם באמצעות בצק פיצה בחנות קנה, לתת להפשיר לטמפרטורת החדר ולהמשיך לשלב
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3
הוכחה השמרים: מערבבים את השמרים וסוכר לתוך קערה קטנה עם המים החמים ולתת לו לשבת במשך 3-5 דקות, עד שהוא מתחיל קצף. (אם זה קצף, זה אומר השמרים הוא חי ופעיל. אם לא, זה אומר השמרים הוא מת ואתה צריך לקבל חבילה חדשה של שמרים. זה תמיד עוזר לבדוק את השימוש-לפי תאריך על שמרים.)
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הפוך את הבצק: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח והמלח. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית, ואז תערובת שמרים-סוכר-מים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מערבבים את זה יחד כדי ליצור בצק רך ללוש במשך 5-10 דקות. (ניתן להשתמש במטבח
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מערבל סיוע עם וו בצק עבור צעד זה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן את הבצק לעלות: עם ידיים מקורנות היטב, לעצב את הבצק לתוך כדור מעיל קל עם שמן זית. שים אותו בקערה גדולה, מעל הקערה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר אותו במקום שטוף שמש לעלות להכפיל את גודלו. זה צריך לקחת בין 90 דקות לכמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
לחלופין אתה יכול לשים אותו במקרר לילה או עד 24 שעות כדי לעלות לאט (ולפתח יותר טעם).
9
רבע את הבצק ולשטח לתוך מלבנים: כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחתוך אותו לרביעיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
(בשלב זה אתה אם אתה רוצה לעשות את הבצק קדימה להקפיא, לעטוף את הבצק בניילון נצמד להקפיא מאוחר יותר. להפשיר לילה במקרר לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
הגדר 2 גיליון אפייה גדול ו בשורה אותם עם אניה סיליקון או נייר קלף (תרסיס נייר קלף עם כמה ספריי ספריי תרסיס).
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
12
עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, לשטח לתוך מלבנים 4x5 אינץ גס.
13
פרוס את מלבני הבצק לרצועות: באמצעות סכין חדה או גלגל פיצה, פרוס כל מלבן בצק לרצועות ארוכות 4 (1 x 5 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
חותכים רצועות אלה לשניים באמצע. עכשיו אתה צריך להיות 8 (1 x 2.5 אינץ') רצועות.
15
טופס קשרים: לקחת חתיכה אחת בכל פעם ולעבוד אותו לצורת נחש.
16
ואז לקשור אותו בקשר.
17
מניחים כל קשר על תבנית האפייה וחוזרים עם הבצק הנותר. זכור כי הבצק יעלה, אז להשאיר קצת מקום בין כל קשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
18
מברשת עם שמן זית ולתת לשבת לעלות: פעם כל הקשרים קשורים, לצייר אותם עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
19
באופן רופף לכסות אותם בניילון נצמד ולתת להם לעלות שוב עד הוכפל בגודל, בין 90 דקות לשלוש שעות בערך. לקראת סוף תקופה זו עולה, מחממים את התנור ל 400°.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
20
אופים את הקשרים: לחשוף את הקשרים ואופים בתנור 12-15 דקות, או עד השחמה יפה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
21
הפוך שום חמאה פטרוזיליה זיגוג: בעוד קשרי שום אופים, להמיס את החמאה בסיר קטן ומבשלים את השום בעדינות בו רק מספיק זמן כדי לקחת את קצה השום הגולמי, על 1-2 דקות מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
22
מוסיפים את המלח והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
23
מברשת מבושלת קשרים עם תערובת חמאת פטרוזיליה שום: כאשר הקשרים נעשים, להוציא מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. צבע עם תערובת שום-חמאה-פטרוזיליה ומגישים. אלה הם חמים ביותר, אבל הם טובים בטמפרטורת החדר, מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף