קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ראשי

ראשי
נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את שמן הזית לסיר גדול יחד עם הבצל, השום והגזר. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד הבצלים רכים ושקופים. הלחות המשוחררת על ידי הירקות צריכה למנוע מהם לשרוף, אבל אם הם מתחילים לשרוף, להנמיך את החום ולהוסיף קצת מים.לאחר הבצל מבושלים, להסיר את המכסה ולהפוך את החום, לטגן עד התערובת היא 1/3 הנפח המקורי ומתחיל caramelize.לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת, להגביר את החום בינוני גבוה ולהוסיף את בשר בקר טחון חזיר. תשתמש במרית כדי לשבור את הגושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את החלב ומרתיחים, ממשיכים לשבור את הגושים עד הבשר מבושל ולא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה ואין ריח של אלכוהול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף את העגבניות, באמצעות הידיים שלך כדי למחוץ אותם לחתיכות קטנות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, מלח, אורגנו, ופלפל שחור.השתמש במטחנת מיקרו כדי לגלח את שיטאקי יבש לתוך הסיר (אתה יכול גם לשים את הפטרייה המיובשת במטחנת תבלין ואבקה).מבשלים את הרוטב על אש נמוכה בינונית עד שהוא עבה (30-40 דקות).בנדיבות מלח סיר גדול של מים ולהוסיף כפית שמן זית. מביאים את המים לרתיחה, ואז לבשל את הפסטה 3 דקות פחות ממה כיוונים החבילה אומרים. הפסטה שלי אמרה 9 דקות אז בישלתי אותה
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים את מתלה התנור במיקום העליון מחממים ל 350 מעלות F (180 C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
שים את המוצרלה וגרוייר בקערה וזרוק להפצה evenly.To לבנות את lasagane, הניח שכבה של רוטב כי הוא בדיוק עבה מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
GruyereGruyere
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים גבינה.לכסות עם פסטה parboiled, לחתוך את הפסטה לפי הצורך כדי למלא את החללים. חזור על כך שיש לך 3 שכבות של פסטה.ברגע שיש לך 3 שכבות של פסטה, לסיים על ידי הפצת רוטב הבשר הנותר על גבי השכבה האחרונה של פסטה. מכסים עם מספיק גבינה כך שאתה לא יכול לראות שום רוטב מתחת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
שים את הלזניה על תבנית אפייה כדי לתפוס כל נשפך, ואז למקם אותו בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד הרוטב הוא חם מבעבע והגבינה יש השחמה על גבי. אם הרוטב כבר מבעבע במשך זמן מה והגבינה לא מקבל חום, להגביר את החום ל 450 מעלות F (230 C) כדי לסיים אותו.כאשר הלזניה נעשית, להוציא אותו מהתנור, לקשט עם פטרוזיליה טחון, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®