רביולי גבינה עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם חמאה, תוספות: גבינת פרמזן טרי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: רביולי תפוחי אדמה וגבינה עם פטריות פורצ'יני, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות.
הוראות
1
הכן רביולי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
5
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.