רביולי חזיר וגבינה של מאמא מירבלה
המתכון אמא Mirabella של חזיר וגבינה רביולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 36 דקות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית ביתית, חזיר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עטיפות wonton אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני פאי תפוחים בעטיפות וונטון כקינוח. נסו עוף Mirabella, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חזיר, גבינה, שום, פטרוזיליה, מלח, פלפל, ביצים ופרמזן בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
על קרש חיתוך יבש, עטיפה 1 wonton מקום. השתמש 3/4 עד 1 כפית של מילוי מברשת את הקצוות של העטיפה עם תערובת ביצה/מים.
מניחים עטיפה שני wonton על גבי ולחץ על הקצוות לאטום, דוחף את כל בועות אוויר. השתמש חותך רביולי לקצץ קצוות או לעזוב בכיכר.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עדינה.
מוסיפים מלח, לפי הטעם, לאחר שהוא מתחיל לרתוח. מניחים בעדינות רביולי לתוך המים וחוזרים לרתיחה עדינה עד שהרביולי עולה למעלה, בערך 4 עד 6 דקות. השתמש עכביש או כף מחוררת כדי להסיר רביולי מהמים ולהגיש עם הרוטב האהוב עליך, או לשרת עם חמאה פרמזן מגוררת. תהנו!