מתכון רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אנשובי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו מרק עדשים עגבניות עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שום, אנשובי, jalapeos, כורכום, וזעפרן. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כורכום
זעפרן
שום גויה®
4
מערבבים עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
חום 3 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים גזר, סלרי ושום; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לצבע, כ -5 דקות.
מוסיפים מרק וחומץ ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עדשים הם כמעט מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולבשל עד שכל מרק נספג, על 25 דקות יותר. תערובת עדשים העונה עם מלח ופלפל. באמצעות masher תפוחי אדמה, תערובת מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
העברת מילוי לקערה בינונית וצינה עד קר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר רדיד או קלף. עבודה עם עטיפות 2 wonton בכל פעם, מברשת כל אחד עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים 1 כף מילוי במרכז 1 עטיפה. למעלה עם עטיפה שנייה, ביצה לבן בצד למטה, ולאטום, לחיצה על כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
חותכים לתוך עגול עם גלגל מאפה מחורץ או 2 3/4 אינץ ' קוטר חותך עוגיות מסולסל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
10
מניחים על גיליון מוכן. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים.)
1
מניחים קמח בקערה קטנה 1, ביצה בקערה קטנה שנייה, ופירורי לחם בקערה קטנה שלישית. טובלים חתיכות נקניק לתוך קמח, ואז ביצה, ואז פירורים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים על צלחת גדולה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
3
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תוסיף נקניקיות. לטחון עד הזהב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מניחים על תבנית אפייה; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים 1/3 של רביולי עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לחלק רביולי בין 2 קערות רדודות; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם. חזור עם רביולי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. רוטב Rewarm; כף סביב רביולי. למעלה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.