קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב

רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב
מתכון רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אנשובי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו מרק עדשים עגבניות עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שום, אנשובי, jalapeos, כורכום, וזעפרן. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מערבבים עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
חום 3 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים גזר, סלרי ושום; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לצבע, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים עדשים, חלפיאו ופפריקה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5
מוסיפים מרק וחומץ ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עדשים הם כמעט מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולבשל עד שכל מרק נספג, על 25 דקות יותר. תערובת עדשים העונה עם מלח ופלפל. באמצעות masher תפוחי אדמה, תערובת מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עדשיםעדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
העברת מילוי לקערה בינונית וצינה עד קר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר רדיד או קלף. עבודה עם עטיפות 2 wonton בכל פעם, מברשת כל אחד עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים 1 כף מילוי במרכז 1 עטיפה. למעלה עם עטיפה שנייה, ביצה לבן בצד למטה, ולאטום, לחיצה על כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
חותכים לתוך עגול עם גלגל מאפה מחורץ או 2 3/4 אינץ ' קוטר חותך עוגיות מסולסל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
10
מניחים על גיליון מוכן. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים.)
1
מניחים קמח בקערה קטנה 1, ביצה בקערה קטנה שנייה, ופירורי לחם בקערה קטנה שלישית. טובלים חתיכות נקניק לתוך קמח, ואז ביצה, ואז פירורים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים על צלחת גדולה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
3
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תוסיף נקניקיות. לטחון עד הזהב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מניחים על תבנית אפייה; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים 1/3 של רביולי עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לחלק רביולי בין 2 קערות רדודות; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם. חזור עם רביולי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. רוטב Rewarm; כף סביב רביולי. למעלה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)2פילהפילה אנשובי, קצוץ דקפילה אנשובי, קצוץ דק3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץגזר קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים ירוקות מיובשותעדשים ירוקות מיובשות1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג2חלבוני ביצה, מוכים כדי להתמזגחלבוני ביצה, מוכים כדי להתמזג2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה חמה הונגריתפפריקה חמה הונגרית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צ'ילי jalapeño קצוץ עם זרעיםצ'ילי jalapeño קצוץ עם זרעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קצוץ חלפיניו צ'יליקצוץ חלפיניו צ'ילי6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1קמצוץ גדולחוטי זעפרןחוטי זעפרן12 כפיות אבקת שוםחומץ יין שריחומץ יין שרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות מעושנות מבושלות במלואן (כגון cotechino, linguiça, או andouille), לחתוך לפרוסות בעובי 1/3 אינץנקניקיות מעושנות מבושלות במלואן (כגון cotechino, linguiça, או andouille), לחתוך לפרוסות בעובי 1/3 אינץ0חתיכות טופי הית' ברכורכום (נדיב) כורכום (נדיב)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים72(אודות) עטיפות wonton (משתי חבילות 12-אונקיה)(אודות) עטיפות wonton (משתי חבילות 12-אונקיה)8281 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 קילו עגבניות צהובות, cored, חתוך (אודות1/2 קילו עגבניות צהובות, cored, חתוך (אודות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.