מתכון רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אנשובי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו מרק עדשים עגבניות עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שום, אנשובי, jalapeos, כורכום, וזעפרן. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כורכום
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מערבבים עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
1
חום 3 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים גזר, סלרי ושום; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לצבע, כ -5 דקות.
מוסיפים מרק וחומץ ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עדשים הם כמעט מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולבשל עד שכל מרק נספג, על 25 דקות יותר. תערובת עדשים העונה עם מלח ופלפל. באמצעות masher תפוחי אדמה, תערובת מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
העברת מילוי לקערה בינונית וצינה עד קר, כ -30 דקות.
מניחים על צלחת גדולה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
3
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
תוסיף נקניקיות. לטחון עד הזהב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מניחים על תבנית אפייה; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים 1/3 של רביולי עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לחלק רביולי בין 2 קערות רדודות; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם. חזור עם רביולי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. רוטב Rewarm; כף סביב רביולי. למעלה עם נקניק.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.