רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים)
רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך מים, פולנטה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה, מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר, ו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן.
הוראות
ציוד מיוחד: 1 גדול קוקי גיליון
מברישים דף עוגיות בשמן צמחי ומניחים בצד.
בסיר בינוני מחממים מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
תוך הקצפה נמרצת, יוצקים פנימה פולנטה לאט בזרם דק ואז מבשלים עד שהוא סמיך למדי, בערך 1 דקה, עוברים למקל עץ כדי לערבב כשהפולנטה מסמיכה.
יוצקים פולנטה על גיליון עוגיות פרושים שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1-8-כדי 1/4 אינץ ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
שוטפים אנשובי ומסירים ראשים, סנפירים ועצמות. בסיר קטן מחממים שמן זית על אש בינונית עם שום ומבשלים עד לקבלת חום בהיר בלבד.
מוסיפים אנשובי וצלפים ומערבבים עד לפירוק לעיסה.
יוצקים 3 אינץ 'שמן למחבת בגובה 6 אינץ' ומחממים ל -360 מעלות צלזיוס בזמן שהשמן מתחמם, חותכים פולנטה לסיבובים בגודל 2 אינץ ' בעזרת כוס גראפה או חותכי עוגיות, ומניבים כ -40 חתיכות.
מניחים 1/4 כפית תערובת אנשובי על דיסק פולנטה אחד ומכינים כריך על ידי כיסוי בדיסק פולנטה שני. לחפור כל כריך בקמח, ואז בביצה ומטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. ממשיכים עד שכל הכריכים נגמרים ומגישים חם.