קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים)

רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים)
רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך מים, פולנטה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה, מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר, ו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 גדול קוקי גיליון
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מברישים דף עוגיות בשמן צמחי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בסיר בינוני מחממים מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
תוך הקצפה נמרצת, יוצקים פנימה פולנטה לאט בזרם דק ואז מבשלים עד שהוא סמיך למדי, בערך 1 דקה, עוברים למקל עץ כדי לערבב כשהפולנטה מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים פולנטה על גיליון עוגיות פרושים שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1-8-כדי 1/4 אינץ ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
שוטפים אנשובי ומסירים ראשים, סנפירים ועצמות. בסיר קטן מחממים שמן זית על אש בינונית עם שום ומבשלים עד לקבלת חום בהיר בלבד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים אנשובי וצלפים ומערבבים עד לפירוק לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8
מסירים מהאש ומניחים בצד.
9
יוצקים 3 אינץ 'שמן למחבת בגובה 6 אינץ' ומחממים ל -360 מעלות צלזיוס בזמן שהשמן מתחמם, חותכים פולנטה לסיבובים בגודל 2 אינץ ' בעזרת כוס גראפה או חותכי עוגיות, ומניבים כ -40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גליל פירותגליל פירות
גרפהגרפה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים 1/4 כפית תערובת אנשובי על דיסק פולנטה אחד ומכינים כריך על ידי כיסוי בדיסק פולנטה שני. לחפור כל כריך בקמח, ואז בביצה ומטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. ממשיכים עד שכל הכריכים נגמרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה