רגלי הודו צלויות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. . אם יש לכם מולסה, סוכר, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: רגלי הודו צלויות בעשב, Caveman Pops (Aka קלוי רגלי טורקיה), ו טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים).
הוראות
מניחים את המלח והסוכר לתוך שקית גדולה resealable.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את רגלי טורקיה, ולסחוט את השקית כדי להמיס מלח וסוכר. לטבול את רגלי טורקיה במי מלח, ולאטום את התיק. להכניס למקרר לפחות 2 שעות למלח.
בסיר, מערבבים יחד את היין הלבן, מולסה רימון, סוכר חום, מולסה רגילה, חומץ, קטשופ ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי. מתבלים עם 1 כף מרווה ו 1 כף של טימין. לטעום ולהתאים סוכר, מלח ופלפל אם תרצה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר את רגלי ההודו מן המלח להתייבש עם מגבות נייר. זרוק את המלח.
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברזל יצוק יעבוד היטב. מטגנים את טורקיה, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים.
מניחים את המחבת עם תרנגול ההודו לתנור.
הצלי נחשף במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר ולהפוך את הרגליים. מתבלים עם חלק מהתימין והמרווה הנותרים, ומכניסים חלק מהרוטב על הרגליים למעיל. חזור לתנור למשך 30 דקות נוספות.
חזור שוב על התיבול והתבל עם הרוטב, וחזור לתנור. צלוי במשך 15 דקות נוספות, ואז לבדוק את doneness. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מגישים הודו עם רוטב שנותר בצד.