רגלי עוף מאודות בקורנית
רגלי עוף מאודות עם טימין נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ציר עוף, חזה עוף, רגלי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו רגלי סרטן עשב לימון מאודות, קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה, ו שרימפס מאודה עם לאגר, לימון ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שמן הזית והחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות והעוף ומבשלים עד שהפטריות מתחילות לתת את הנוזל שלהן והעוף כבר לא ורוד. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום והוסף את היציאה. חזור לחום ומבשל עד היציאה מופחתת על ידי 1/
היזהר כמו התערובת עשויה להצית.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים 2 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את תערובת עוף ופטריות ומניחים בקערה. להחזיר את המחבת לחום ולהפחית את הנוזל למטה עד שהוא עקביות syrupy, על 5 דקות.
מוסיפים את הנוזל המופחת לתערובת העוף.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב. מגניב.
הסר את העצם מהירך למפרק הראשון של הרגל. שמור את העצמות ושאריות לנוזל המהביל. אתה יכול לבקש מהקצב שלך לעשות את זה בשבילך. מתבלים את הרגליים, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל.
הנח את הרגליים למטה, עור בצד למטה.
מניחים 1/4 כוס של מילוי מקורר בתוך כל רגל. מקפלים את הבשר על המילוי מאובטח סגור עם קיסם.
בתחתית ספינת קיטור, לשלב את ציר העוף, עצמות שמורות, טימין, ושמן זית ולהביא לרתיחה.
מניחים את סל ספינת הקיטור באוניית הקיטור.
מוסיפים את רגלי העוף בשכבה אחת ומכסים. קיטור עד העוף מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות.
הסר את רגלי העוף מן הספינה ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מניחים 1/2 כוס של נוזל מהביל בבלנדר.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומערבבים היטב. עם בלנדר פועל על נמוך, להוסיף את החמאה, קצת בכל פעם. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
חותכים את החלק חסר העצמות של רגל העוף ל -3 פרוסות.
מניחים קצת רוטב על צלחת ומעל עם רגל העוף.