רוגלך
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה והקמח בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שחתיכות החמאה נשברות והתערובת לקחה על עקביות של חול רטוב, כ -30 שניות.
מעבירים את תערובת החמאה-קמח לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את המלח, גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
מערבבים את החומרים יחד במרץ עם הידיים שלך, לשבור את גבינת שמנת ולעבוד אותו לתוך f lour עם האצבעות שלך עד התערובת מתפוררת ורק חתיכות בגודל אפונה של גבינת שמנת להישאר.
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום, לחץ עליו מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף אותו בחוזקה בסכל. מקררים אותו לפחות 20 דקות או לילה. בינתיים, לעשות את המילוי.
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, המים והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד לסירופ, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את תמצית שקדים.
תן את שאר התערובת עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים את השקדים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד כתוש, על 10 שניות.
מעבירים את השקדים לקערה ומוסיפים את תערובת הדובדבנים השמורה למעבד המזון; מעבדים עד לתערובת עקביות דמוית ריבה, מגרדים את הצדדים של המכונה לפי הצורך.
הוסף את השקדים בחזרה ולעבד במשך כמה שניות, עד שכל החומרים משולבים ביסודיות. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד מתפורר. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה 10 על 15 אינץ ' עם נייר קלף, משמנים אותו בשמן או תרסיס בישול, ומפזרים אותו עם קומץ קטן של סוכר דקורטיבי.
לפתוח את הבצק ולחלק אותו ל 2 מנות בגודל שווה. על משטח משוריין היטב, לחץ והעבד את אחד ממנות הבצק לכדור, ולאחר מכן לחץ על הכדור לתוך דיסק בעובי 3/4 אינץ'. הבצק יהיה מוצק מאוד בהתחלה ועשוי להיסדק בקצוות, כך להמשיך לעבוד אותו ולהביא את הסדקים יחד עד שיש לך דיסק צדדי חלק, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הידיים שלך דבק לבצק.
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 10-12 אינץ ' אפילו של עובי. מקפלים את המעגל לתוך חצי ירח ולהשתמש סכין או חותך בצק לחתוך משם כל קצוות לא אחידים או בולטים, ואז לפתוח את הבצק כך שזה מעגל שוב.
אם אתה משתמש במילוי אגוזי לוז שוקולד, לצחצח קצת ביצה לשטוף את הבצק. השתמש במרית כדי להפיץ כוס ערמה של המילוי של הבחירה שלך באופן שווה על פני הבצק. לאחר מכן השתמש חותך בצק או חותך פיצה לחתוך את המעגל לתוך 16 פלחי בגודל שווה, בדיוק כפי שהיית פיצה.
לאחר מכן, עבודה עם טריז אחד בכל פעם, לגלגל טריז עד כדי להפוך את רוגלך, החל בקצה הרחב ומתגלגל לכיוון הקצה המחודד.
להעביר את rugelach גיליון אפייה מוכן. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מברשת את צמרות רוגלך עם לשטוף את הביצה, מפזרים קלות עם סוכר דקורטיבי יותר, ואופים, סיבוב המגש 180 מעלות באמצע הבישול, עד המאפים הם חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות.
Reprinted with permission from The Mile End Cookbook by Noah and Rae Bernamoff, © 2012 Clarkson PotterNOAH AND RAE BERNAMOFF פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין בשנת 201
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ. בקר אותם ב mileenddeli.com.