רוזמרין אפוי פריך-רגלי עוף בשום
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך רגלי עוף, ביצים, גבעולים רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רגלי עוף אפויות בתנור פריך, צ'יפס שום רוזמרין אפוי פריך, ו מכרזי עוף אפויים פריכים עם רוזמרין ופרמז'ן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים מגש גיליון בתנור כדי לחמם מראש.
לשטוף ולקצץ את רגלי העוף של כל שומן עודף.
מערבבים את השום, רוזמרין ופנקו יחד בצלחת רדודה מעוטרת ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לחלופין, למחוץ את השום והרוזמרין עם קצת שמן זית ומלח במכתש ועלי.
לפצח את הביצים לתוך מנה דומה, להוסיף את החלב ולהקציף לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת אחרת מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
קח את רגלי העוף ו 1 בכל פעם, לדלות בקמח, ואז לשטוף את הביצה ולאחר מכן מעיל היטב עם פירורי לחם panko רוזמרין-שום.
להניח את רגלי העוף על מגש מרופד בנייר קלף, כמו שאתה עובד. מקררים את הרגליים במשך כ 15 עד 20 דקות עבור breading להגדיר.
הסר את מגש גיליון חם מהתנור טפטוף עם כמות טובה של שמן זית. מסדרים את רגלי העוף בזהירות על המגש, מרווחים אותם באופן שווה (העוף יהיה לרחוש כאשר הוסיף שמן חם). צלוי עד רגלי העוף הן זהובות ופריך, על 35 עד 40 דקות
הסר את העוף מהתנור למגש הגשה. מתבלים במלח ומגישים בפלחי לימון.