רוטב ברביקיו ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל רוטב ברביקיו ג'ינג'ר חריף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . לרוטב הזה יש 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, קטשופ, ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חזיר חריף עם רוטב ג'ינג'ר מייפל, טופו מטוגן ברוטב ג'ינג'ר שומשום חריף, ו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן, זנגביל ושום עם שמן צמחי בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים ros, קטשופ, חומץ סיידר, סוכר חום, חרדל דיז ' ון, ווסטרשייר, מלח, פלפל, וקיין. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעט מאוד מעובה, 5 עד 6 דקות.
מגניב מעט, להוסיף מיץ לימון, ואז מערבולת בבלנדר עד חלקה.