רוטב העגבניות של השף ג'ון
רוטב העגבניות של השף ג'ון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן רוטב. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עגבניות סן מרזאנו, פתיתי פלפל, פטרוזיליה עלים שטוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה די טוב. נסו רוטב צ'ימיצ' ורי של השף ג'ון, הרוטב הלבן של השף ג'ון, ו פאי הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים שמן זית, בצל, סלרי וקורט מלח לסיר כבד גדול או לתנור הולנדי על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל רך מאוד, כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים שום לתוך תערובת בצל ומבשלים רק עד ריחני, על 1 עוד דקה.
מוזגים עגבניות ומיץ שלהן לקערת ערבוב גדולה ומשתמשים בידיים כדי לרסק את העגבניות עד שהן נראות מחית.
מערבבים סוכר, 1 כפית מלח, משחת אנשובי, חומץ יין לבן, עשבי תיבול איטלקיים ופתיתי פלפל אדום לתערובת ירקות. מעלים את האש לבינונית ומבשלים רק עד שהתאדות הנוזל. מערבבים פנימה רסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
יוצקים פנימה עגבניות ופטרוזיליה של סן מרזנו. הביאו רוטב לרתיחה, הפכו את האש לנמוכה, והבשלו במשך 1 1/2 שעות, הוסיפו מעט מים כשהרוטב מתבשל. מערבבים מדי פעם.