קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

רוטב העגבניות של השף ג'ון

רוטב העגבניות של השף ג'ון
רוטב העגבניות של השף ג'ון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן רוטב. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עגבניות סן מרזאנו, פתיתי פלפל, פטרוזיליה עלים שטוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה די טוב. נסו רוטב צ'ימיצ' ורי של השף ג'ון, הרוטב הלבן של השף ג'ון, ו פאי הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים שמן זית, בצל, סלרי וקורט מלח לסיר כבד גדול או לתנור הולנדי על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל רך מאוד, כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מערבבים שום לתוך תערובת בצל ומבשלים רק עד ריחני, על 1 עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוזגים עגבניות ומיץ שלהן לקערת ערבוב גדולה ומשתמשים בידיים כדי לרסק את העגבניות עד שהן נראות מחית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים סוכר, 1 כפית מלח, משחת אנשובי, חומץ יין לבן, עשבי תיבול איטלקיים ופתיתי פלפל אדום לתערובת ירקות. מעלים את האש לבינונית ומבשלים רק עד שהתאדות הנוזל. מערבבים פנימה רסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
משחת אנשובימשחת אנשובי
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
יוצקים פנימה עגבניות ופטרוזיליה של סן מרזנו. הביאו רוטב לרתיחה, הפכו את האש לנמוכה, והבשלו במשך 1 1/2 שעות, הוסיפו מעט מים כשהרוטב מתבשל. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת