הרוטב לחם תירס המתכון יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 25 שעות ו-40 דקות. זה מנות ראשונות יש 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, קיצור, טימין טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים את לחם תירס מחבת וקוביות לחם צרפתי על 2 סדינים אפייה ולתת להם להתייבש במשך כ 24 שעות עד פריך לחלוטין. לאחר יבש, להעביר את הקוביות לקערת ערבוב גדולה לזרוק לערבב אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס מחבת
לחם צרפתי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לחמם מחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא נמס, להוסיף את הסלרי, גזר ובצל, ומבשלים כמה דקות עד הבצל הם כמעט שקוף, על 6 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהוסיף רוזמרין, טימין, מרווה כורכום. בהדרגה מצקת את תערובת מרק לתוך הלחם, לזרוק בקלילות כמו שאתה הולך. המשיכו להוסיף בהדרגה את תערובת המרק, טועמים ככל שאתם הולכים ומוסיפים עוד תיבול ועשבי תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
למרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כורכום
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מוסיפים מלח בזהירות. אתה לא רוצה על מלח המילוי שלך. אם התערובת היא לא מספיק לחה, להוסיף קצת יותר מרק עוף ומערבבים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מפאלדי טרי אם אפשר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים את הרוטב בתבנית אפייה מלבנית ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להמיס 2 כפות של קיצור במחבת ברזל יצוק. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חלב וביצה עד בשילוב מלא. לאט לאט לשלב את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב עד בשילוב היטב. ממיסים את כוס 1/4 הנותרים נמסו התקצרות ולהוסיף הבלילה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
9
יוצקים למחבת החמה, להחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.