קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

רוטב מיגנונט לצדפות

רוטב מיגנונט לצדפות
מתכון רוטב Mignonette לצדפות יכול להתבצע בערך 4 שעות ו-15 דקות. לרוטב הזה יש 340 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo מגישה 1 . מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 128 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפלים, חומץ, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette, צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette, ו צדפות על הצדפה עם רוטב וריוס מיגנונט.

הוראות

1
דק לרכך את שאלוט: לקלף ולקטוע בגסות את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בשר טחוןבשר טחון
2
שים אותם לתוך מעבד מזון דופק כמה פעמים, עד שאלוט הם טחון דק, אבל לא דייסה, עם חתיכות לא קטן יותר מאשר קצה של גפרור.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
אתה יכול גם טחון דק ביד אם אתה רוצה. היתרון של שימוש במעבד מזון הוא כי קערת מעבד מזון לוכדת את כל הנוזל ששוחרר על ידי שאלוט כפי שהם טחונים, אשר ישפר את הטעם של mignonette.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מערבבים בחומץ לבן, חומץ אורז, סוכר, מלח: 
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
5
מניחים את שאלוט טחון וכל נוזל שוחרר מהם בקערה לא תגובתי (זכוכית או pyrex).
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מוסיפים את החומץ הלבן, חומץ אורז, וסוכר ומלח. מערבבים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
7
מוסיף את הפלפל הלבן כתוש טרי. מערבבים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8
צ ' יל: מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך מינימום של ארבע שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאחסן לפחות 2 ימים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
טעם mignonette יהיה טוב יותר מעורבב ככל שהוא יושב. אתם עשויים להבחין כי גרגרי פלפל לבן כתוש עשוי לשקוע לתחתית הקערה כמו מנוחה mignonette. אם אתם רואים את זה, תערבבו קצת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
Mignonette יימשך עד חודש במקרר.
11
כדי להגיש, לקלף את הצדפות. (הנה וידאו מעולה על ידי אוכל רציני על איך לקלף צדפה.) ודא כי הצדפה היא רופפת הקליפה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
12
בדרך כלל רוטב מיגנונט מוגש בקערה קטנה עם כף קטנה, לצד הצדפות על מגש (או כמו שאומרים הצרפתים, "plateau de coquillages"). אנשים יכולים לגרוף כמות קטנה של mignonette (1/8 כפית או כך) על הצדפה שלהם לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)