רוטב מיגנונט לצדפות
מתכון רוטב Mignonette לצדפות יכול להתבצע בערך 4 שעות ו-15 דקות. לרוטב הזה יש 340 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo מגישה 1 . מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 128 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפלים, חומץ, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette, צדפות על הצדפה עם רוטב Mignonette, ו צדפות על הצדפה עם רוטב וריוס מיגנונט.
הוראות
דק לרכך את שאלוט: לקלף ולקטוע בגסות את שאלוט.
שים אותם לתוך מעבד מזון דופק כמה פעמים, עד שאלוט הם טחון דק, אבל לא דייסה, עם חתיכות לא קטן יותר מאשר קצה של גפרור.
אתה יכול גם טחון דק ביד אם אתה רוצה. היתרון של שימוש במעבד מזון הוא כי קערת מעבד מזון לוכדת את כל הנוזל ששוחרר על ידי שאלוט כפי שהם טחונים, אשר ישפר את הטעם של mignonette.
מערבבים בחומץ לבן, חומץ אורז, סוכר, מלח:
מניחים את שאלוט טחון וכל נוזל שוחרר מהם בקערה לא תגובתי (זכוכית או pyrex).
מוסיפים את החומץ הלבן, חומץ אורז, וסוכר ומלח. מערבבים עם מזלג.
מוסיף את הפלפל הלבן כתוש טרי. מערבבים עם מזלג.
צ ' יל: מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך מינימום של ארבע שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאחסן לפחות 2 ימים לפני השימוש.
טעם mignonette יהיה טוב יותר מעורבב ככל שהוא יושב. אתם עשויים להבחין כי גרגרי פלפל לבן כתוש עשוי לשקוע לתחתית הקערה כמו מנוחה mignonette. אם אתם רואים את זה, תערבבו קצת.
Mignonette יימשך עד חודש במקרר.
כדי להגיש, לקלף את הצדפות. (הנה וידאו מעולה על ידי אוכל רציני על איך לקלף צדפה.) ודא כי הצדפה היא רופפת הקליפה לפני ההגשה.
בדרך כלל רוטב מיגנונט מוגש בקערה קטנה עם כף קטנה, לצד הצדפות על מגש (או כמו שאומרים הצרפתים, "plateau de coquillages"). אנשים יכולים לגרוף כמות קטנה של mignonette (1/8 כפית או כך) על הצדפה שלהם לפני האוכל.