רוטב מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב מרשמלו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 192 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קרם אבנית, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב מרשמלו, רוטב מרשמלו מנטה, ו קרם מרשמלו עם רוטב פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את סירופ התירס, סוכר, וניל, ו 1/4 כוס מים בסיר ומערבבים היטב. מבשלים מעל חום גבוה, מערבלים את המחבת על ידי הידית שלה, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהסירופ מגיע לשלב הכדור הרך והטמפרטורה רושמת 116° על מדחום ממתקים.
בעוד הסירופ רותח, מניחים את החלבונים ביצה בקערת ערבוב ללא שומן להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח, מגבירים את המהירות לגבוה, ומכים עד פסגות נוקשות טופס.
יוצקים את הסירופ החם לתוך מרנג לאט מאוד עם המיקסר להגדיר על מהירות בינונית, ולהמשיך להכות כמה דקות עד התערובת מחזיקה את צורתו. מקציפים את הוניל.
מעבירים את הרוטב למכולה ומקררים עד שקר.
חלבוני הביצה במתכון זה לא יכולים להיות מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש אבקת חלבון ביצה.
Reprinted with permission from Scoop: 125 Specialty Ice Creameries from the Nation ' s Best Creameries by Ellen Brown, © 2011 Running Press