רוטב צדפות עם לינגוויני
. אם יש לכם פסטה לינגווינית, מלח, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני עם רוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מטגנים שום ופטריות עד חום זהוב. מערבבים צדפות עם מיץ, פטרוזיליה, מלח ופלפל לבן. מבשלים מעל חום בינוני עד חם. לזרוק עם פסטה עד מצופה באופן שווה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.