קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות9
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי בראנץ ' בצל

ריבועי בראנץ ' בצל
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריבועי פיצה בראנץ, ריבועי פיצה בראנץ, ו עוגת בראנץ ' בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מטגן בצל בחמאה עד רך; מגניב. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הקמח, שמנת חמוצה, מלח וזרעי קימל אם תרצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מערבבים בבייקון ובצל שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
3
מגלגלים בצק בצורת חצי סהר ל-9 ב ungreased. תבנית אפייה מרובעת. לחץ על התפרים יחד כדי לאטום; לחץ על בצק 1 ב. במעלה צדי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
4
יוצקים תערובת בצל לקרום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
5
אופים ב 375° במשך 25-30 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך