אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, פטריות ריבייס עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן וקטוגני לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -50 גרם חלבון , 44 גרם שומן ובסך הכל 619 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סטייקים מבשר בקר, פלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ריזוטו פטריות שמנת מהביל , סטייק פלנק עם רוטב פטריות וכובעי פטריות ממולאים של Alouette® דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל מתובל. במחבת גדולה משחימים סטייקים משני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
3
באותה מחבת מטגנים בצל ופטריות עד לריכוך. כף מעל סטייקים. מכינים תערובת רוטב לפי הוראות האריזה; מערבבים פנימה שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
יוצקים על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).