ריזוטו חזיר ואספרגוס
המתכון ריזוטו חזיר ואספרגוס מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, אספרגוס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האספרגוס במים רותחים 3 דקות או עד פריך-מכרז.
שלב 1 כוס מים, יין, מרק בסיר קטן; להביא לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מעיל סיר בינוני עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק ושום; מטוגנים 2 דקות.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/2 תערובת מרק חם כוס בשר חזיר; לבשל 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
הוסף אספרגוס במהלך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה וקורנית.