ריזוטו טבעוני פטריות ערמונים
ריזוטו טבעוני פטריות ערמונים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מלח ופלפל, יין צמחוני, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו טימין וריזוטו קינואה פטריות {ללא גלוטן וטבעוני}, ריזוטו ערמונים, ו ריזוטו ערמונים ובטרנוט (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מרק ירקות לסיר ומניחים על אש נמוכה; לא מרתיחים.
מוסיפים חצי מהיין ועשבי תיבול יבשים לתערובת ומערבבים היטב.
מוסיפים את שמן הזית, פטריות פרוסות, בצל קצוץ, שום ושאר היין לווק או לסיר גדול ומבשלים עד הבצל החל להתרכך.
מוסיפים את האורז ומבשלים כמה דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף מעט.התחל להוסיף את תערובת המניות, כמה מצקות בכל פעם ומערבבים כל הזמן עד שהאורז ספג את הנוזל. המשך עד שרוב המניה נספגה והריזוטו מתחיל להיות עבה וקרם.לטעום את המתכון ואת העונה במידת הצורך, ממשיך להוסיף את המניה הנותרים אם האורז עדיין קשה מדי.
מגישים מיד עם סלט עשב / רקטה או לחם שום ללא גלוטן.