ריזוטו לימון & אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לימון & ריזוטו אפונה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 484 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. 161 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פרמזן, מלאי ירקות, פואה petit, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיאן וריזוטו לימון, צדפות צרובות עם אפונה מתוקה, לימון וריזוטו טרגון, ו ריזוטו אפונה.
הוראות
מחממים סיר גדול על חום בינוני, ואז טוסט האורז, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות.
להוסיף 1 מלא מלאי חם ומערבבים עד נספג. להפחית את החום.
מוסיפים את שאר המניה, מצקת בכל פעם, עד שהאורז כמעט מבושל והמלאי נספג, כ -20 דקות.
מערבבים את האפונה, בישול במשך 3-5 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מוסיפים את הגבינה, מיץ לימון ותבלינים, ואז מערבבים. פיזור עם גרידת לימון, ולאחר מכן לשרת מיד, עם פרמזן מגורר נוסף.